Facebook Twitter Instagram search

Hvis du har fået delt billeder eller billedmateriale uden at have givet samtykke, kan du kontakte StopChikane og få rådgivning i forhold til

  • at indsamle informationer om egen sag
  • få hjælp til at anmelde til politiet
  • håndtere chikane fra ”ukendte” personer, som har set dine billeder
  • minimere skaderne. Hvis dine billeder ikke er nået så langt ud, kan du få rådgivning om, hvordan de bliver slettet fra SoMe platforme

Alle over 18 år kan kontakte StopChikane. Er du under 18 år, kan du i stedet rette henvendelse til Red Barnets online chat.

StopChikane!

28 83 40 70

Mandag og onsdag 15-17

Skriv til os[email protected] (vi svarer indenfor et par dage).

Book en personlig samtale ring eller skriv til os for at booke en personlig samtale. Personlige samtaler skal bookes på forhånd.

Anonymitet

Alle henvendelser til StopChikane bliver behandlet fortroligt, og vores rådgivere har tavshedspligt. Dog indsamler vi data om alder og køn fra de personer, som kontakter os. Dette for at vi kan danne os et billede af, hvilke aldersgrupper der er udsat for online chikane.

Rådgiverne

Rådgiverne hos StopChikane arbejder i Dansk Kvindesamfund og har et indgående kendskab til online chikane, hævnporno og sexisme.

 


Dette materiale er støttet økonomisk af Rådet for Offerfonden. Materialets udførelse, indhold og resultater er alene forfatternes ansvar. De vurderinger og synspunkter, der fremgår af materialet, er forfatternes egne og deles ikke nødvendigvis af Rådet for Offerfonden.