Facebook Twitter Instagram search

Ved at læse Dansk Kvindesamfunds privatlivspolitik kan du blive klogere på formålet med at indsamle de personoplysninger/personfølsomme oplysninger, som vi behandler og opbevarer. Her kan du også læse nærmere omkring dine muligheder og rettigheder, hvis du ønsker indsigt i, hvilke data vi har på dig, eller hvis du ønsker noget slettet. Privatlivspolitikken er udarbejdet for at du kan føle dig forsikret om, at dine data er i trygge hænder hos os, og at vi gør vores bedste for at overholde de retlige forpligtelser, der gælder for os som dataansvarlige.

Indsamling af personoplysninger og formål

  • Kontakter eller opsøger du Dansk Kvindesamfund omkring en rådgivning, registrerer vi ikke noget data om dig.
  • Hvis du tilmelder dig vores eksterne nyhedsbrev, Kort om Køn, registrerer vi din e-mail, navn og efternavn, for at vi kan udsende nyhedsbrevet til dig. Ved tilmelding giver du dit samtykke til, at vi må opbevare de oplysninger, som du angiver.
  • Hvis du melder dig ind som nyt medlem af Dansk Kvindesamfund, registrerer vi dine data i vores medlemsdatabase, for at vi bl.a. kan udsende dig nyhedsbreve, vores magasin, og for at vi kan oprette dig som medlem og løbende opkræve medlemskontingent. Vi bruger også data til statistik, f.eks. hvis vi ønsker at se, hvor mange medlemmer vi har i et konkret geografisk område.
  • Hvis du indsender legatansøgninger til os, hvor du har angivet personfølsomme oplysninger, opbevares disse i et aflåst skab, indtil de rette kandidater til legaterne er udvalgt, hvorefter alle ansøgninger bliver makuleret.
  • Når du besøger danskkvindesamfund.dk registrerer vi IP-adressen som du kommer fra samt oplysning om, hvilken browser du benytter. Vi bruger disse oplysninger til sikkerhedsformål og for at forbedre din oplevelse når du besøger vores hjemmeside.

Opbevaring af persondata

  • Som medlem af Dansk Kvindesamfund opbevares dine data sikkert i vores medlemsdatabase, hvortil kun vores ansatte, der arbejder med medlemsdatabasen, har adgang, samt vores databasehost/databaseudvikler, som vi naturligvis har en databehandleraftale med.
  • Hvis du indsender legatansøgninger til os, hvor du har angivet personfølsomme oplysninger, opbevares disse i et aflåst skab, indtil de rette kandidater til legaterne er udvalgt, hvorefter alle ansøgninger bliver makuleret.

Indsigt

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke af de data, som du har oplyst, vi opbevarer. Ønsker du dette, kan du kontakte sekretariatskoordinator, Charlotte, på mail: [email protected]

Sletning af persondata

  • Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsmails eller at være medlem af Dansk Kvindesamfund, kan du kontakte sekretariatet på ovenstående e-mail. Har der været gave- eller medlemsindbetalinger, vil dine persondata blive anonymiseret 5 år efter udgangen af indeværende år. Dette sker i overensstemmelse med kravene i Bogføringsloven. Det vil naturligvis straks blive noteret, at vi ikke henvender os til dig på telefon, e-mail eller brev.
  • Hvis du indsender legatansøgninger til os, hvor du har angivet personfølsomme oplysninger, opbevares disse i et aflåst skab, indtil de rette kandidater til legaterne er udvalgt, hvorefter alle ansøgninger bliver makuleret. Hvis du fortryder og ønsker din ansøgning slettet inden, kan du kontakte sekretariatet på ovenstående mail.

Klager

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger og ønsker at klage, kan du kontakte sekretariatskoordinator, Charlotte på: [email protected] 

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte sekretariatskoordinator, Charlotte på mail: [email protected] eller på tlf.: 33 15 78 37

Du er også velkommen til at kontakte vores forkvinde, Helena Gleesborg Hansen, der er dataansvarlig for Dansk Kvindesamfund, på mail: [email protected]