Facebook Twitter Instagram search

Equality T-shirt gav stor donation

Becksöndergaard, der designede t-shirten med budskabet ’equality’ for at skabe opmærksomhed omkring vores nye krisecenter, kunne i november donere overskuddet fra t-shirten på 68.398,39 kr. til Dansk Kvindesamfunds Krisecentre.


Både Anna Søndergaard og Lisa Holmfjord havde klædt sig i Equality t-shirten, da overskuddet fra salget af t-shirten blev overrakt.

Af Christina Alfthan

Det var en glad og taknemlig Lisa Holmfjord, direktør for Dansk Kvindesamfunds Krisecentre, der i november tog imod en stor check fra Becksöndergaard.
”Pengene skal bruges til alt det, vi ellers ikke har råd til, og som gør hverdagen lidt sjovere for børnene og kvinderne her på krisecentret. Tusind tak,” sagde Lisa Holmfjord, der også kunne fortælle, at krisecentret stort set har været fyldt, siden det åbnede i april i år. ”Her bor i øjeblikket 23 børn og 20 kvinder, så der har i høj grad været brug for at nyt krisecenter her i København,” fortalte hun.

Anna Søndergaard var også glad for at kunne donere pengene, og hun har med interesse fulgt med i vores arbejde fra sidelinjen.
”Det har været et spændende samarbejde og skønt, at jeg kan bruge mit fag og min kreativitet som bidrag til en god sag og et vigtigt budskab,” sagde hun, da hun overrakte checken.