Facebook Twitter Instagram search

Når du støtter Dansk Kvindesamfund, støtter du vores arbejde for fuld ligestilling i Danmark og sikring af kvinders rettigheder, både nationalt og internationalt. Dansk Kvindesamfund vil skabe lige muligheder og ligeværd - kulturelt, politisk og for den enkelte.

Vi arbejder i øjeblikket på at skaffe ligeløn og øremærket barsel, vi vil ændre forældreansvarsloven, vi vil have fjernet offentlige nedskæringer, der specifikt rammer gravide og fødende og vi vil stoppe kvindehandel og vold mod kvinder.

Du kan støtte os via nedenstående formular, eller via MobilePay på: 95730

Støt Dansk Kvindesamfund

DKK
Beløb i hele kr.
Person eller virksomhed
Ved $8A-donationer skal navn og adresse oplyses
Hvis du oplyser dit CPR-nr. i forbindelse med donationen, kan vi indberette dit fradrag til SKAT

Her modtager du en bekræftelse

Læs om vores privatlivspolitik.

Betingelser: Betalingen håndteres af DIBS Payment Services, og beløbet vil blive hævet på din konto, når du har indtastet og indsendt dine kreditkortoplysninger i DIBS sikre betalingsvindue. Ved indbetaling af støttebeløb frasiger du dig retten til 14 dages fortrydelse.

Dansk Kvindesamfund er godkendt af Indsamlingsnævnet og er medlem af indsamlingsorganisationernes brancheorganisation ISOBRO. Indsamlinger foregår via foreningens hjemmeside, Facebook samt kontakt til medlemmer. Der kan støttes via bankoverførsel, giro, MobilePay og betalingsmodul. Indsamlede midler anvendes til fordel for støtte til foreningens arbejde for ligestilling mellem kønnene, jf. foreningens vedtægter § 2, stk. 2.