Facebook Twitter Instagram search

Vil du gøre en aktiv indsats for ligestillingen i Danmark? - så bliv frivillig i Dansk Kvindesamfund!

Vi har i øjeblikket flere projekter, der har brug for frivillige. Nedenfor kan du se, hvilke projekter du kan blive en del af.

Kommunikationsafdelingen, København

Kommunikationsafdelingen i København er delt i en event-gruppe og webmagasinet Kort om Køn, som arbejder med PR, events og web-magasinet.

Som frivillig bliver du en del af et fællesskab, hvor vi forpligter os overfor hinanden. Derfor forventer vi af dig som frivillig, at du møder til de månedlige frivilligmøder, at du bidrager med dit engagement, din tid, dine ideer og (naturligvis) at du har lyst til at arbejde for ligestilling.

Til gengæld får du lov til at prøve kræfter med journalistisk formidling, projektledelse og eventkoordinering. Skriver du for Kort om Køn udgives dine artikler på vores Facebook, hjemmeside og i vores månedlige nyhedsbrev. Samtidig får du et netværk af andre kreative frivillige og mulighed for at få gode kontakter inden for køn- og ligestillingsområdet samt en politisk indsigt.

  • Hvis du er interesseret i at være frivillig i webmagasinet Kort om Køn, bedes du vedhæfte en mindre artikel på en halv til en hel side, i form af en nyhed, debatindlæg, anmeldelse mm.
  • Hvis du er interesseret i at være frivillig i eventgruppen så bedes du (på skrift) pitche en idé til et event.
  • Hvis du er interesseret i at være frivillig, der hjælper, hvor der er behov for praktisk hjælp til eksempelvis arrangementer, så giv gerne udtryk for dette i din ansøgning.

Send din ansøgning til mailen: [email protected]

Kommunikationsafdelingen, Århus:

I kommunikationsafdelingen Aarhus arbejder vi blandt andet med PR, sociale medier som Facebook og bloggen F-frekvensen, samt events. Spørgsmål kan rettes til: [email protected]
I øjeblikket er afdelingen i Århus ikke aktiv, men du skal være velkommen til at kontakte os angående en ny opstart af gruppen.

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre:

Krisecentrene har brug for frivillige. Som frivillig har du mulighed for at fungere som rådgiver, arrangere forskellige aktiviteter eller fundraise til nye idéer. Læs mere her.