Facebook Twitter Instagram search

Siden 2017 har Dansk Kvindesamfund haft rådgivningstilbuddet StopChikane. Her kan folk, der har været udsat for digitale billedkrænkelser, henvende sig for at søge hjælp. Nu skal StopChikane udvides med en undervisningsdel, hvor vi tager ud og underviser folk i, hvordan de kan hjælpe de krænkede, som de kommer i kontakt med, bedst muligt.

StopChikane er derfor nu et todelt projekt, og som studentermedhjælper skal du være klar til at navigere mellem rådgivnings- og undervisningsdelen. Vi bliver et lille team, og du skal derfor kunne påtage dig mange forskelligartede opgaver, da stillingen kræver, at du løbende hjælper til rundt omkring, hvor der er behov for det.

Den ideelle kandidat:

  • Har interesse for området online chikane/digitale krænkelser
  • Arbejder struktureret
  • Kan samarbejde bredt
  • Har gode kommunikationsevner

Arbejdsopgaver:

Administrative opgaver som f.eks.:

  • Dataindsamling
  • Research
  • Afsætte oplæg/undervisning
  • Telefonrådgivning

Du vil løbende skulle referere til og arbejde sammen med projektlederen, som du kommer til at sidde sammen med på Dansk Kvindesamfunds Krisecenter i København. For at du kan blive klædt godt på til at kunne varetage stillingen, vil du modtage grundig oplæring i telefonisk rådgivning samt få et solidt kendskab til det juridiske område.

Stillingen er på 10 timer om ugen og er tidsbegrænset til 31. december 2019 .

Ansøgning og CV sendes til projektleder Signe Vahlun på [email protected] senest den 12. december. Samtaler vil finde sted inden jul, så skynd dig at sende din ansøgning afsted – vi glæder os til at høre fra dig!

Dansk Kvindesamfund er en NGO (non-governmental organization), der kæmper for at sikre, at ligestilling mellem kønnene konstant er på den politiske dagsorden. Vi vil skabe lige muligheder og ligeværd – kulturelt, politisk og for den enkelte. Dansk Kvindesamfund arbejder på tværs af partipolitiske anskuelser og hensyn.

Du kan læse mere om Dansk Kvindesamfund her på hjemmesiden.