Facebook Twitter Instagram search

Arv og testamente
Har du sikret dig selv og din familie gennem et testamente? Mange danskere ønsker at oprette et testamente, men får det desværre aldrig gjort.

Dansk Kvindesamfund ønsker at støtte danskere i at få oprettet testamenter. Vi har derfor indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, hvor du kan oprette et testamente gratis, når Dansk Kvindesamfund er skrevet ind i testamentet. Du kan se, hvordan du gør ved at trykke på dette link.

Hvorfor donere arv?
Hos Dansk Kvindesamfund arbejder vi kontinuerligt på at sikre bedre ligestilling i Danmark. Dette gør vi blandt andet ved at påvirke lovgivningen omkring vold mod kvinder. I Danmark bliver ca. 30.000 kvinder årligt udsat for vold fra deres partner. Det vil vi meget gerne være med til at ændre på og sørge for, at de bliver hørt i systemet.

Dine donationer går derfor også til vores krisecentre, hvor vi hjælper kvinder, der er i akut nød. Vi hjælper gennem indlogering af kvinderne og rådgiver dem i forhold til deres situation. For mange kvinder er krisecentrene den eneste mulighed for at slippe ud af et voldeligt forhold.
Vi håber, at du vil betænke os i dit testamente. Vi sætter pris på store som små donationer.
Du kan starte oprettelsen af dit testamente her.